Ekološka alga Chlorella 240 tbl.

149.90 kn

Alga Chlorella sadrži ne samo vitamine i minerale, već i klorofil, koji stvara hemoglobin, koji nam daje energiju i prenosi kisik po cijelom tijelu, a istodobno detoksicira tijelo.

Kategorija:

Opis

Chlorella je vrsta jednostaničnih zelenih algi koje pripadaju deblu Chlorophyt. Zbog klorofila, Chlorella ima karakterističnu zelenu boju.

Ime Chlorella proizlazi iz grčke derivacije “Chloros”, što znači zeleno i iz latinskg deminutiva “pripono ella”, što znači mala.

Alga Chlorella sadrži:

Vitamin B12, koji doprinosi normalnom radu metabolizma koji opskrbljuje tijelo energijom, normalnom djelovanju živčanog sustava, normalnom nastajanju crvenih krvnih stanica, normalnom psihološkom djelovanju, ublažavanju umora i iscrpljenosti. Vitamin B12 također ima bitnu ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava i staničnoj diobi.

Željezo doprinosi oslobađanju energije u metabolizmu i smanjenju umora i iscrpljenosti. Željezo ima ulogu kod kognitivnih funkcija, u proizvodnji crvenih krvnih stanica i hemoglobina, u prijenosu kisika u tijelu, u funkciji imunološkog sustava, i u staničnoj diobi.

Ekolife natura ekološka alga Chlorella se uzgaja i obrađuje ​​u skladu s ekološkim standardima. Proizvođač ima postavljen sustav upravljanja poduzećem, kontrolu kvalitete i sljedivosti u skladu s ekološkim standardima. Ekolife natura ekološka alga Chlorella ne smije sadržavati sintetičke kemikalije, ne smije biti genetski modificirana. Za uzgoj Ekolife natura ekološke alge Chlorelle vrlo su strogi zahtjevi u pogledu vodnih resursa i okoliša. Ekolife natura ekološka alga Chlorella je certificirana od ovlaštenog ekološkog nadzornog tijela.

Ekolife natura ekološka alga Chlorella, 240 tableta (Chlorella Pyrenoidosa), dodatak prehrani

Sastojci: Ekološka alga Chlorella tablete 500 mg.

Alga Chlorella je prirodni izvor klorofila i proteina. Sadrži vitamin vitamin B12 i željezo.

Uputstvo za upotrebu: 3 X 2 tablete na dan prije ili za vrijeme jela, konzumirajte s dovoljnom količinom vode, najviše 20 tableta na dan.

Upozorenje: Preporučene dnevne količine ili doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Nakon otvaranja držite proizvod na suhom i hladnom mjestu. Držite izvan dosega djece!

Upotrebljivo najmanje do kraja datuma, otisnutog na dnu pakiranja.

Zemlja podrijetla: Kina

Pakira i puni:  Ekolife Natura d.o.o., Slovenija

Ekskluzivni distributer za RH: T.P.B. d.o.o., Čavja 9, Čavle, Hrvatska

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ekološka alga Chlorella 240 tbl.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *