Search
Search
Search
ekolife-spirulina-hr

Ekološka alga Spirulina 240 tbl.

Ekološka alga spirulina prirodni je izvor proteina. Poznata i kao “superhrana iz oceana”, sadrži vrijedne nutritivne sastojke u izvornom i cjelovitom obliku zbog čega ih organizam može lako apsorbirati. Spirulina sadrži beta karoten, klorofil, vitamine B skupine, cjelovite bjelančevine, gama-linolensku kiselinu (GLA) te mnoštvo minerala i enzima izvrsne bioraspoloživosti.

15.90 

Količina:
Kategorija:

Besplatna
dostava

Za narudžbe iznad 40,00 €

100% sigurna
kupnja

Vraćamo novac ako niste zadovoljni.

Dostava u roku 2 dana

Narudžbe zaprimljene do 13h.

Garancija
zadovoljstva

Ekolife garantira 30 dana jamstva

Opis

Spirulina je jednostanična modrozelena alga koja pripada rodu Cyanobacteria (cijanobakterija). Svoju karakterističnu modrozelenu boju ima zbog prisutnosti: klorofila (zelena) i fikocijanina (modra) pigmenata u svojoj staničnoj strukturi. Ime spirulina potječe od latinske riječi za “spiralu” ili “spiralno”; označava fizičku konfiguraciju organizma.

Alga Spirulina sadrži:

Vitamin B12, koji doprinosi normalnom radu metabolizma koji opskrbljuje tijelo energijom, normalnom djelovanju živčanog sustava, normalnom nastajanju crvenih krvnih stanica, normalnom psihološkom djelovanju, ublažavanju umora i iscrpljenosti. Vitamin B12 također ima bitnu ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava i staničnoj diobi.

Željezo doprinosi oslobađanju energije u metabolizmu i smanjenju umora i iscrpljenosti. Željezo ima ulogu kod kognitivnih funkcija, u proizvodnji crvenih krvnih stanica i hemoglobina, u prijenosu kisika u tijelu, u funkciji imunološkog sustava, i u staničnoj diobi.

Vitamin A, koji pomaže održavanju zdrave sluznice i održavanju zdrave kože. Ima ulogu u metabolizmu željeza, u očuvanju vida, u funkcioniranju imunološkog sustava i specijalizaciji stanica.

Ekolife natura ekološka alga Spirulina se uzgaja i obrađuje ​​u skladu s ekološkim standardima. Proizvođač ima postavljen sustav upravljanja poduzećem, kontrolu kvalitete i sljedivosti u skladu s ekološkim standardima. Ekolife natura ekološka alga Spirulina ne smije sadržavati sintetičke kemikalije, ne smije biti genetski modificirana. Za uzgoj Ekolife natura ekološke alge Spirulina vrlo su strogi zahtjevi u pogledu vodnih resursa i okoliša. Ekolife natura ekološka alga Spirulina je certificirana od ovlaštenog ekološkog nadzornog tijela.

Sastav

Sastojci: Ekološka alga Spirulina tablete 500 mg.

Spirulina ili tzv. plavo-zelena alga je prirodni izvor klorofila, proteina i vitamina. Sadrži vitamin A ( beta karoten) vitamin B12 i željezo.

Upotreba

Uputstvo za upotrebu: 3 X 4 tablete na dan prije ili za vrijeme jela, konzumirajte s dovoljnom količinom vode, najviše 20 tableta na dan.

Upozorenje: Preporučene dnevne količine ili doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Nakon otvaranja držite proizvod na suhom i hladnom mjestu. Držite izvan dosega djece!

Upotrebljivo najmanje do kraja datuma, otisnutog na dnu pakiranja.

Zemlja podrijetla: Kina

Pakira i puni:  Ekolife Natura d.o.o., Slovenija

Ekskluzivni distributer za RH: T.P.B. d.o.o., Čavja 9, Čavle, Hrvatska