Ekološka alga Spirulina 240 tbl.

119.90 kn

Ekološka spirulina, prirodni izvor proteina.

Kategorija:

Opis

Spirulina je jednostanična modrozelena alga koja pripada rodu Cyanobacteria (cijanobakterija). Svoju karakterističnu modrozelenu boju ima zbog prisutnosti: klorofila (zelena) i fikocijanina (modra) pigmenata u svojoj staničnoj strukturi. Ime spirulina potječe od latinske riječi za “spiralu” ili “spiralno”; označava fizičku konfiguraciju organizma.

Alga Spirulina sadrži:

Vitamin B12, koji doprinosi normalnom radu metabolizma koji opskrbljuje tijelo energijom, normalnom djelovanju živčanog sustava, normalnom nastajanju crvenih krvnih stanica, normalnom psihološkom djelovanju, ublažavanju umora i iscrpljenosti. Vitamin B12 također ima bitnu ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava i staničnoj diobi.

Željezo doprinosi oslobađanju energije u metabolizmu i smanjenju umora i iscrpljenosti. Željezo ima ulogu kod kognitivnih funkcija, u proizvodnji crvenih krvnih stanica i hemoglobina, u prijenosu kisika u tijelu, u funkciji imunološkog sustava, i u staničnoj diobi.

Vitamin A, koji pomaže održavanju zdrave sluznice i održavanju zdrave kože. Ima ulogu u metabolizmu željeza, u očuvanju vida, u funkcioniranju imunološkog sustava i specijalizaciji stanica.

Ekolife natura ekološka alga Spirulina se uzgaja i obrađuje ​​u skladu s ekološkim standardima. Proizvođač ima postavljen sustav upravljanja poduzećem, kontrolu kvalitete i sljedivosti u skladu s ekološkim standardima. Ekolife natura ekološka alga Spirulina ne smije sadržavati sintetičke kemikalije, ne smije biti genetski modificirana. Za uzgoj Ekolife natura ekološke alge Spirulina vrlo su strogi zahtjevi u pogledu vodnih resursa i okoliša. Ekolife natura ekološka alga Spirulina je certificirana od ovlaštenog ekološkog nadzornog tijela.

Ekolife natura ekološka alga Spirulina, 240 tableta (Arthrospira platensis), dodatak prehrani

Sastojci: Ekološka alga Spirulina tablete 500 mg.

Spirulina ili tzv. plavo-zelena alga je prirodni izvor klorofila, proteina i vitamina. Sadrži vitamin A ( beta karoten) vitamin B12 i željezo.

Uputstvo za upotrebu: 3 X 4 tablete na dan prije ili za vrijeme jela, konzumirajte s dovoljnom količinom vode, najviše 20 tableta na dan.

Upozorenje: Preporučene dnevne količine ili doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Nakon otvaranja držite proizvod na suhom i hladnom mjestu. Držite izvan dosega djece!

Upotrebljivo najmanje do kraja datuma, otisnutog na dnu pakiranja.

Zemlja podrijetla: Kina

Pakira i puni:  Ekolife Natura d.o.o., Slovenija

Ekskluzivni distributer za RH: T.P.B. d.o.o., Čavja 9, Čavle, Hrvatska

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ekološka alga Spirulina 240 tbl.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *